Смартфоните Phicomm вече са официално представени у нас

Популярната в Западна Европа марка смартфони на компанията Shanghai Feixun Communication попълва портфолиото на дистрибутора Тех Вижън, който вече е готова да предложи първия апарат от асортимента на производителя.

Българските потребители едва ли могат да се похвалят от липса на избор в сегмента на смартфоните, но популярността на достъпните Android базирани модели изглежда привлича и нови за нашия пазар марки. Такава е например марката смартфони Phicomm, която от този месец навлиза на българския пазар, благодарение на дистрибутора Тех Вижън.

Според дистрибутора, Phicomm е популярна марка в Европа, продавана в страни като Германия, Австрия, Холандия, Швейцария, Швеция и др. Иначе марката е основана от китайското предприятие Shanghai Feixun Communication, специализирано в разработката и производството на мрежово и комуникационно оборудване. Компанията е сравнително млада (основана през 2008 г.), но се разраства много бързо и вече може да се похвали с доста добро представителство на глобално ниво.

От дистрибутора Тех Вижън информират, че към момента вече е наличен първият от гамата смартфони Phicomm – 4.7-инчовия модел с Quad Core процесор PHICOMM i803Wa. Според компанията смартфонът се отличава с елегантен дизайн в бял гланц, четириядрен процесор Qualcomm 8225Q процесор, възможност за работа с две SIM карти, GPS и 8-мегапикселова задна камера. Първите наличности вече са достъпни за Българският потребител на цена от 320 лв с ДДС, чрез дилърскаta мрежа на Тех Вижън из цялата страна.


Смартфоните Phicomm вече са официално представени у нас

© PCWorld България, pcworld

Според официалната информация, всички смартфони Phicomm ще се предлагат у нас с 24 месеца гаранция за апарата и 6 месеца гаранция на батерията.Гаранционните дефекти проявили се в срока на гаранцията ще се отстраняват безплатно. Безплатни са и транспортните разходи за потребителя в двете посоки - до и от сервиз. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.