Google Maps вече дава изглед и към големи транспортни възли

С разширената снимкова база в Google Street View пътуващите потребители могат предварително да се запознаят с големи международни летища, гари, метростанции и други транспортни обекти, като се разходят в тях виртуално.

Google продължава активно да развива своята картографска услуга и след като точно преди два месеца ни даде възможност да си направим виртуална разходка из CERN, сега компанията дава възможност за малко по-добро планиране на пътуванията на големи дистанции посредством поредно разширение на снимковата база в Google Street View секцията на Google Maps. Услугата вече дава възможност на пътуващите потребители могат предварително да се запознаят с големи международни летища, гари, метростанции и други транспортни обекти, като се разходят в тях виртуално.

Казано по-точно, сега потребителите на Google Maps имат възможност да разгледат своевременно 16 големи международни летища, над 50 възлови ЖП гари и метростанции. Могат да се видят и някои интересни транспортни атракции като например станциите на голямата въжената линия в Хонконг (Ngong Ping 360) или да се направи виртуална разходка в най-големия пътнически самолет - Emirates A380 на летището в Дубай.


Google Maps вече дава изглед и към големи транспортни възли

© PCWorld България, pcworld

Новите възможности на Google Maps са достъпни на следния адрес

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.