Корпоративните устройства за съхранение на HGST вече имат партньор и у нас

Компанията АДСИС е одобрен партньор на HGST server program и е готова да предлага тук сървърните твърди дискове от серията Ultrastar и SSD устройствата от корпоративния клас на марката.

Преди няколко дни българският системен интегратор АДСИС ЕООД е придобил статут на одобрен партньор за HGST server program. Това означава, че родната компания е готова да предлага у нас сървърни твърди дискове от серията Ultrastar, със SAS и SATA интерфейс, SSD устройства от корпоративния клас с голям капацитет и висока производителност, произведени от HGST.

В случай, че сте забравили, HGST (Hitachi Global Storage Technologies) е изцяло притежавано дъщерно дружество на Western Digital, който продава твърди дискове, Solid State устройства, външни дискови масиви и услуги.

Твърдите дискове HGST server от серията Ultrastar, чиито доставки започват у нас благодарение на новото партньорство са устройства от корпоративен клас, включващи твърди дискове с размер 3.5" и 2.5", SAS и SATA интерфейс, със скорост на въртене на шпиндела 7 200, 10 000 и 15 000rpm, както и SSD устройства 3.5" и 2.5" със SAS интерфейс.


Корпоративните устройства за съхранение на HGST вече имат партньор и у нас

© PCWorld България, pcworld

Важно е да се отбележи, ч е HGST е единственият производител на пазара, който предлага изцяло корпоративни решения от серията Ultrastar с 5 години гаранция и 2 милиона часа MTBF.АДСИС пък е един от водещите доставчици на сървъри, работни станции и специализирани решения в ITC областта, дистрибутор и партньор на редица известни производители на сървърни компоненти. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.