Цената на EU домейните става като на кафе

До края на април СуперХостинг.БГ ще предлага 1000 домейна в зоната „.EU“на промоционална годишна цена от 1,95 лв.

Родната хостинг компания СуперХостинг.БГ обяви промоция на Интернет домейни в европейската зона „.EU", в рамките на която те ще се предлагат на цена от 1.95 лв., годишно, с включен ДДС. Според официалната информация, промоцията e стартирала на 2 април и ще продължи до изчерпване на предварително определената бройка от 1000 домейна. „.EU" домейните са особено подходящи за бизнеси, които имат за цел да се разрастват и да предлагат услуги в международен план, неправителствени организации, чиято дейност е свързана с Европейската общност, физически лица от ЕС и др.

СуперХостинг.БГ ще предлага 1000 домейна в зоната „.EU“на промоционална годишна цена от 1,95 лв.

Според хостинг доставчика, основните предимства на домейните в зоната „.EU" са по-сериозните гаранции за партньорите и посетителите на сайтовете, както и добрата представителност на европейско ниво. Освен това цената е доста ниска за придобиване на собствено име в Интернет и в добавка с все по-достъпните възможности за разработка на сайтове чрез отворени платформи за управление на съдържанието улеснява всяка малка организация да създаде свой уебсайт, добавят от компанията.

А ето как коментира инициативата и Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ:

„Промоцията на „.EU" домейните дава възможност на всеки желаещ, да се сдобие с домейн, практически на цената на едно кафе. Желанието ни е по този начин, да предоставим възможност на всеки малък бизнес, физическо лице, неправителствена организация, неформална група от хора или инициатива да си осигури присъствие в интернет, без значение дали разполага с бюджет, или не. Надяваме се тази стъпка да увеличи броя на българските компании, представени в мрежата. Още повече, че според последното проучване на Юростат за използването на информационни и комуникационни технологии от фирмите в Европейския съюз, едва 43% от българските компании през 2012 г. са имали собствен уебсайт. При това през 2010 г. този показател е бил 37%, което означава, че ръстът е много малък. Очаквам кампании като организираната от нас промоция за „.EU" домейни да спомогнат за развитието на този пазар и за повишаване конкурентоспособността на българския бизнес в Mрежата" . 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.