Финалът на състезанието за новаторски бизнес идеи 3Challenge ще е на 13 май

Освен да видят финала на второто издание на 3Challenge, гостите на събитието на 13 май ще имат възможността да слушат и лекции, посветени на предприемачеството от трима лидери в своите области.

На 13 май (неделя), в Аулата на СУ "Св. Климент Охридки" ще се състои финалът на втория сезон на състезанието за иновативни бизнес идеи 3Challenge, съобщиха организаторите на инициативата от студентският клуб по предприемачество Start It Smart и спонсорите от СуперХостинг.БГ и Telerik.

3Challenge logo

Второто издание на състезанието започна в началото на 2011 г., а по време на финала след седмица ще бъде избран победител сред трите финалиста: фирмата за услуги по "игровизация" GameCraft, проектът за шах за трима ThreeChess и компанията за изнесени асистентски услуги Virtual Assistants. (Повече за трите проекта-финалисти можете да научите от съответната секция в уеб-страницата на състезанието).

Според официалната информация, освен да видят финала на второто издание на 3Challenge, гостите на събитието на 13 май ще имат възможността да слушат и лекции, посветени на предприемачеството от трима лидери в своите области:

- Професионалният "коуч" и съосновател на DreamersDo Петър Горялов, носител на най-високото отличие в световната коучинг индустрия – Наградата на президента на Международната коуч федерация (ICF President's Award);

- Любен Белов, съосновател на най-успешната българска интернет компания Нетинфо.БГ и на акселератора за стартиращи фирми LAUNCHub (Launch Hub);

- Боян Бенев, носител на титлата „Най-добър млад предприемач" на британското списание „Start Your Business Magazine" за 2007 година, автор на книгите „Малка книга за бизнеса" и „Малка книга за реалността" и основател на редица успешни проекти

Достъпът до събитието ще е само с покани, които ще се пускат регулярно (по 50 бройки) на уеб страницата за финалния кръг на 3Challenge.

Остана да припомним, че през този месец започва и третото издание на състезанието 3Challenge. В него вече са се записали 70 участника, а на 20 май ще се състои първият кръг, в рамките на който шест екипа от предприемачи ще продължат напред. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.