NDB е новият български дистрибутор на Citrix

С новия си дистрибутор NDB доставчикът на виртуализационни решения Citrix Systems ще засилва позициите си на българския пазар.

Доставчикът на решения за виртуализация и ИТ услугите "по заявка" („on-demand") Citrix Systems обяви ново партньорство с българската компания NDB, която ще дистрибутира предложенията на Citrix на родния пазар. Споразумението е признание за NDB, като дистрибутор, носещ добавена стойност за партньорската мрежа и пазара и имащ експертиза в областта на виртуализацията, мрежовите решения и "облачните" технологии, подчертват от родната компания."Със сключването на договор с NDB ние сме уверени в следващите успехи на Citrix и в готовността ни да посрещнем предизвикателствата на българския пазар. Доказаните качества и търговски умения на NDB са солидна основа, върху която да започнат да се градят водещите позиции на Citrix на българския виртуализационен пазар, както и да се стартира активно изграждане на ефективно работеща партньорска мрежа", коментира Томас Хубер, Директор на Citrix Systems, отговарящ за развитието и търговския канал в Eastern EMEA региона.

NDB работи в сферата на виртуализацията вече над четири години, като за това време е създала широка клиентска база и разполага с техническа и търговска експертиза в областта, информират от българската компания. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.