Партньорската програма Fusion на AMD вече включва и дистрибуторите

Компанията отбеляза първата годишнина на своята AMD Fusion Partner Program, като добавя „лента” за дистрибутори и допълнителни стимули с AMD Rewards Program.

По време на проведения вчера в Барселона търговски форум Canalys Channels Forum AMD отбеляза първата годишнина на своята консолидирана AMD Fusion Partner Program инициатива с въвеждането на специален раздел и за дистрибуторите на изделията на марката. По този начин разширената партньорска програма на компанията ще осигури достъп на партньорите-дистрибутори до всички предимства в рамките на Fusion Partner Program за да им помогне да ускорят продажбите на AMD-базирани решения. Освен това, компанията въвежда и система за стимулиране посредством инициативата AMD Rewards Program, която ще дава на партньорите допълнителни стимули в зависимост от продажбите, информират още от компанията. Следват подробности за двете нови допълнения към партньорските програми на AMD.


AMD Fusion партньорска програма за дистрибутори

Според официалната информация, дистрибуторската „писта" в AMD Fusion Partner Program е отворена за партньори в канала с дистрибуторски бизнес модел, включвайки под-дистрибутори, доставчици, мастер-дистрибутори, преки дистрибутори и други. Този раздел покрива партньорите, които дистрибутират всички AMD продукти и платформи като централни процесори, графични процесори, клиентски и сървърни системи и работни станции. С AMD Fusion партньорската програма, дистрибуторите ще могат да се възползват от няколко бонуса като:

• Промоции, предимства и поддръжка, за да могат да предоставят повече стойност на своите клиенти;

• Достъп до програми за генериране на търсене;

• Обучения и средства за подпомагане на партньорите да изграждат квалифицирани екипи, с което допълнително да подпомогнат продажбите;

• Преструктуриране на инвестициите в избрани AMD партньори за да подсили търсенето от страна на техните клиенти чрез програмата за стимули AMD Rewards Program.AMD Rewards Program

Програмата за стимули AMD Rewards Program е глобално онлайн средство, насочено към повишаване на ръста на продажбите в канала, изграждане на лоялност у партньорите и създаване на търсене за AMD решения във всички продуктови категории. Включването в нея става само с покана, като тя осигурява достъп до нови ресурси, средства и поддръжка за усилване на партньорските взаимоотношения с AMD, с достъп до стимули на индивидуално и партньорско ниво.

Партньорският портал AMD Fusion (който е с обновен дизайн) ще служи като ключово средство за работа с AMD Rewards Program. Той ще представлява едно централно място, където всички партньори включени в програмата AMD Fusion ще могат да достигат практически до всичко необходимо за по-ефективно маркетиране и продажба на AMD продукти.

През следващите две тримесечия AMD планира да въведе на етапи тази програма за стимули, като процесът стартира веднага с пилотни програми в Канада, САЩ и Бразилия, добавят още от AMD. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.