Ти Ен Си става дистрибутор на консумативите на Xerox

Xerox България подписа договор за търговско партньорство с Ти Ен Си ЕООД за дистрибуция на консумативите за печатната техника на марката.
По този начин Ти Ен Си ЕООД става четвъртият оторизиран дистрибутор на Xerox в страната, като останалите - Компютър 2000, Поликомп и Солитрон - освен консумативи предлагат и пълната гама устройства на производителя за печат и управление на документи - принтери, МФУ и скенери.
„Това партньорство ще отвори изцяло новa ниша в пазара за продуктите на Xerox. Партньорските ни отношения с Ти Ен Си ЕООД ще изиграят важна роля за увеличаване на предлагането и достъпа на потребителите до оригинални консумативи, т.е. ще предизвикаме и количествена и качествена промяна в бизнеса с консумативи в страната", коментира Юлиан Григоров, генерален директор на Xerox България (на първата снимка).


Ти Ен Си ЕООД е специализиран дистрибутор на цялата гама от консумативи за всички видове печатащи и копирни устройства - лазерни, мастилено-струйни, матрични и термо-трансферни устройства (факс-апарати ), магнитни носители на информация, компоненти и резервни части за консумативи, оборудване за рециклиране на печатащи устройства. Ежемесечно компанията продава повече от 130 000 броя консумативи и техни компоненти от различни производители, достатъчни за отпечатването на над 100 милиона страници. Фирмата изпълнява над 4 000 доставки и осъществява над 10 000 контакта с клиенти всеки месец, информират още двете компании в съобщението си до пресата.
„Нашата 15-годишна история и натрупан опит от пазара на консумативи в България ни позволява да разширим портфолиото си и да превърнем силата и авторитета на Xerox в наше предимство. Партньорството ни с Xerox ще ни даде по-широки възможности за затвърждаване на ролята ни на One-Stop-Shop за хилядите ни клиенти", добавя Юрий Йорданов, управител на Ти Ен Си ЕООД.


В заключение от Xerox България използват случая, за да припомнят и
защо е важно да се използват само оригинални консумативи.

· Използването на оригинални консумативи гарантира високото качество на печат чрез спазване на изискванията за физическите размери на частиците в тонера, химичното му съдържание, температурата на топене и електростатичните свойства на консуматива;
· Единствено употребата на оригинален тонер гарантира на клиента отстраняване на неизправности в оборудването от сервизните партньори на Xerox, във възможно най-кратки срокове;
· Xerox провежда стриктен контрол върху качеството на консумативите и оборудването на всеки един производствен етап;
· Тонер касетите Xerox са конструирани по такъв начин, че тяхната подмяна да се извършва възможно най-лесно.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.