Samsung представи Galaxy XCover Pro: устойчив смартфон за бизнеса

Samsung Electronics Co., Ltd. представи новия Galaxy XCover Pro - смартфон, създаден за служителите в различните бизнес индустрии по света, който ще бъде наличен на българския пазар още през месец януари. Моделът напълно променя представите за телефон за работното ежедневие, като приема ролята както на устройство, което да бъде използвано в по-натоварена среда, така и на смартфон, подходящ за срещи с клиенти.

Galaxy XCover Pro се базира на наследството на смартфоните от серията Galaxy със своите ключови елементи като добър дисплей, дълготрайна батерия и защитната Samsung Knox платформа. Устройството е допълнено с уникални решения, реализирани чрез партньори на компанията, които могат да влязат в употреба в различни бизнес ситуации. Пример за това е възможността в смартфона да се интегрира новата "walkie talkie" функция в Microsoft Teams.

"Galaxy XCover Pro е отражение на увеличените инвестиции и предаността на Samsung към B2B пазара", сподели DJ Koh, президент и главен изпълнителен директор на IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics. "Вярваме, че пазарът за мобилни устройства, предназначени за бизнеса, е узрял за трансформация през 2020 г. Имаме амбицията да бъдем лидер в създаването на мобилна платформа за отворена съвместна работа на водената от дигитализацията работна сила."

"Microsoft и Samsung имат дълга история на партньорство в обединяването на най-добрите хардуерни и софтуерни решения с цел преодоляване на предизвикателствата, пред които клиентите се изправят", каза Satya Nadella, главен изпълнителен директор на Microsoft. "Мощното партньорство между Microsoft Teams и новия Galaxy XCover Pro се осланя на това сътрудничество и предоставя на служителите навсякъде технологията, от която имат нужда, за да работят заедно по-продуктивно и по-сигурно."

Samsung представи Galaxy XCover Pro: устойчив смартфон за бизнеса

Моделът е IP68 водо- и прахоустойчив, като може да се справи с падания от височина до 1.5 м без защитен калъф. Освен това, Galaxy XCover Pro е сертифициран с MIL-STD 810G за надеждна защита при екстремни височини, влажност и други сурови условия в околната среда. Поддържането на зареждане чрез "Pogo pin" и съвместимостта на смартфона със зарядни станции на други доставчици дават сигурност, че телефонът е зареден още с началото на работния ден. Моделът притежава 4,050mAh батерия, а когато е необходим допълнителен заряд, батерията може да бъде заменена с резервна.

Galaxy XCover Pro позволява на потребителя да персонализира своето изживяване с два бутона, които може да програмира, за да активира, каквото пожелае само с един клик. Тази функционалност прави сложните работни процеси по-лесни: потребителите могат бързо да отворят скенера, да включат LED фенерчето или да активират CRM приложението. Това се случва, без да е необходимо да преминат през всички приложения, да търсят необходимото в менюто, или дори да поглеждат своя екран.

С премахването на физическия "home" бутон, Samsung прави дизайна на телефона още по-минималистичен и елегантен, като запазва устойчивостта му. Galaxy XCover Pro притежава 6.3" FHD + Infinity дисплей, с тъчскрийн, който работи във всякакви условия, включително дъжд и сняг. За работещите в по-полеви условия, моделът предлага опцията "glove", която позволява използването на телефона дори с ръкавици, а новата функция за преобразуване на гласово съобщение в текст "voice to text message" дава възможност на потребителя да диктува на устройството и по този начин да комуникира писмено лесно чрез текстови съобщения.
още по темата

Коронавирус отмени Мобилния конгрес в Барселона!

След като много големи компании заявиха плановете си да пропуснат събитието, GSMA реши да го отмени напълно
13.02.2020 / 12:22
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.