Samsung и Caviar отбелязаха 20 години LetsGoDigital с лимитиран Galaxy S10

Холандците от LetsGoDigital, които напоследък правят име в онлайн средите с интересните патенти, които изравят, всъщност не са от вчера - сайтът празнува своята 20-а годишнина. За да отпразнува това постижение, медиата е използвала връзките си с руснаците от Caviar и корейския гигант Samsung. Caviar правят луксозен тунинг на мобилни устройства, които малко нормални хора могат да си позволят - като свръхлуксозният и скъп коледен iPhone 11 с огромен диамант - Витлеемска звезда. За годишнината е избран телефон от серията Samsung Galaxy.


Samsung и Caviar отбелязаха 20 години LetsGoDigital с лимитиран Galaxy S10


Златото е един от основните материали, използвани за изработката на този луксозен Galaxy S10 Limited Edition. Caviar са научили урока си в Италия, където бижутерите от Florentine са предали опита и знанията си на руснаците, заедно със сертификат за майстори в областта. Крайният резултат е отново впечатляващ - не само телефонът, но целият пакет - който тежи цели 2 килограма - е изпълнен луксозно.


Samsung и Caviar отбелязаха 20 години LetsGoDigital с лимитиран Galaxy S10

Телефонът използва елементи от злато и черна кожа, а специално за LetsGoDigital е изработено и златно лого. Самото злато е 24-каратово проба 999 с дебелина на покритието 7 микрона. В пакета са включени слушалки, зарядно и USB-C кабел, а всички брошури са отпечатани в черно и златно, напълно в синхрон с останалата визия. Що се отнася до характеристики - те са непроменени - 6,1-инчов AMOLED дисплей, чипсет Exynos 9820, 8GB RAM и 128GB вградена памет.Разбира се, ако погледнете цените, които подобни единични серии получават, няма да се изненадате от сумата, която са платили холандците за тяхната годишнина. Докато цената на нормален Galaxy S10 се движи в рамките на 600-700 евро, тази лимитирана бройка (която е единствената произведена) е струвала 4920 долара без изработката на логото. С него сумата набъбва на 5740 долара. Ако сте сред щастливците, които могат да си позволят подобно нещо, Caviar могат да ви изработят специален телефон за годишнината от сватбата ви. Или от развода - в зависимост кое е по-щастливото за вас събитие.


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.