Руснаците от Caviar пускат суперлуксозен iPhone 11 за Коледа

Коледа е перфектното време да зарадвате любимите си хора с нещо специално, особено когато любимите хора са от женски пол, а специалното нещо - диаманти. Руската компания Caviar е използвала тази идея, за да създаде изключително луксозна лимитирана серия iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max модели. Серията се нарича Credo, а най-скъпият модел включва икона на Исус Христос и огромен диамант.

Caviar е добре позната марка на руския пазар с луксозните версии на флагшип телефони - компанията пусна няколко лимитирани серии на iPhone 11 - Space Collection, Discovery Collection и Victory Collection, а също така още по-ексклузивна серия, включваща полото, с което Стив Джобс се появяваше на представянията на новите модели на Apple (не конкретната дреха, разбира се).


iPhone 11 Pro Diamond Christmas Star

Това е най-скъпият модел в колекцията, който включва диамант с диаметър почти 1 сантиметър! Камъкът символизира коледната звезда, позната още като Витлеемска звезда. В Библията тя води мъдреците от Изтока до Йерусалим, където е роден Исус. Диамантът е в центъра на дизайна на телефона - поставен в златна гравюра, която показва раждането на Христос. Целият корпус е изработен от 18-каратово злато. От този модел има само една единствена бройка - главно заради редкия диамант, поставен в тялото на телефона. Цената на този телефон ще бъде 128 050 долара (не е ясно защо руснаците не са се спрели на по-кръгла сума и за какво са им още 50 долара върху останалите хиляди).

Руснаците от Caviar пускат суперлуксозен iPhone 11 за Коледа


iPhone 11 Pro Silver Christmas Star

В допълнение към Diamond Christmas Star модела, ще се появят още два "по-достъпни" телефона. Те ще бъдат произведени в ограничени 99 бройки всеки. Сребърният модел е направен от 925 проба сребро, с релеф от други ценни метали - бяло злато, платина - и инкрустация с диаманти (по-малки от гиганта в най-скъпия модел). Този модел ще струва "само" 9 320 долара за iPhone 11 Pro с 64GB памет и 11 440 долара за iPhone 11 Pro Max с 512GB.

Руснаците от Caviar пускат суперлуксозен iPhone 11 за Коледа


iPhone 11 Pro Glow Christmas Star

Третият модел също е направен от луксозни материали и предлага стилна комбинация от синьо и златно. Тялото е направено от изкуствен композит с текстура на камък, а синият цвят трябва да символизира нощното небе, изпълнено със звезди (или поне с една). Това е най-евтиният модел в серията, за който ще трябва да извадите от джоба си 6 360 долара.

Ясно е, че Коледа е много голям празник за източноправославна Русия, това е и основната причина за подобна колекция. Както и фактът, че в страната има достатъчно хора, които да си позволят подобно нещо. Ако някой в България има намерение да си купи подобен телефон (за себе си или любимата си), съветваме го да вземе алармена система заедно с устройството и да си го върже с верига към ръката - точно както по филмите. За всички останали - нормалният iPhone 11 също не е никак лош подарък за Коледа и едва ли има същество от нежния пол, което да не се зарадва на подобен жест.
още по темата

Apple ще използва инфрачервена технология в следващия iPhone?

Компанията придоби стартъп от Великобритания, който специализира в инфрачервена технология за снимки
13.12.2019 / 11:23

iPhone 11 срещу най-доброто от лагера на Android

Кой от изброените смартфони бихте избрали вие?
26.11.2019 / 01:57

iPhone идва през 2020 г. с най-мощния 5G чип?

Според Nikkei новите модели на Apple ще разчитат на X55 на Qualcomm
30.10.2019 / 04:10
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.