Viber празнува 9 години с подаръци и уникален чат бот

Чат бот на Viber ще раздава подаръци с награден фонд от над 35 милиона долара за потребители по целия свят
Rakuten Viber - популярната платформа за комуникация с над един милиард потребители по света, пуска интересен чат бот с подаръци за рождения си ден. Чат ботът бележи деветата годишнина на Viber и позволява на потребителите да завъртят виртуално колело на късмета, и да спечелят подарък: кредити за Viber Out, специални намаления, ваучери от партньори или забавни стикер пакети. Всеки, който завърти колелото получава подарък, а този, който покани свой приятел да се включи в играта, ще грабне и втори подарък.

В допълнение, над 35 партньора на Viber също ще раздават награди в приложението. Общата стойност на всички награди е над 35 милиона долара. Подаръците са локални и разпределени по пазари, така че потребителите в различните държави ще спечелят релевантни за тях награди.

Когато Viber стартира преди девет години, основното му предназначение е да свързва приятели и семейства по целия свят без високи сметки за разговори. Днес мисията на платформата остава непроменена по своята същност, но подобрена с много по-висока конфиденциалност, което прави Viber и най-сигурното приложение за разговори в света.

"Екипът на Viber реши, че иска да отбележи деветгодишнината на платформата по различен начин – като раздаде подаръци на потребителите, благодарение на които е тук днес.", сподели Кристина Констандаче, главен директор продажби във Viber. "Благодарни сме и на нашите партньори, които се включват в забавата, за да раздадат подаръци на лоялните си потребители във Viber."

За да участвате в играта, трябва да отворите следния линк през мобилен телефон: https://vb.me/e7e777
>
още по темата

Нов дизайн и оптимизирани функционалности във Viber 10

Последната версия на приложението за комуникация предлага подобрено потребителско изживяване
05.02.2019 / 12:28
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.