Vivacom предлага смартфона LG G8X с втори екран

Vivacom обяви, че вече предлага LG G8X в комплект с аксесоар, добавящ към него втори екран. Според компанията устройството дава на потребителите "нова форма на мултитаскинг".

В LG G8X Dual Screen освен основния 6,4-инчовия FHD дисплей е добавен още един. Това става чрез специален твърд калъф, на лявата вътрешна страна на който е разположен въпросният допълнителният екран. Той позволява на потребителите работа в многозадачен режим, да изпращат съобщения, докато гледат видеоклип, да наблюдават любимия си футболен отбор, докато разглеждат данни без да прекъсват извършваната дейност на основния екран.

Устройството може да се ползва в различни конфигурации, чрез 360 Freestop механизма на сгъване. Можете да го разположите като лаптоп или да поставите двата дисплея успоредно един на друг.

Смартфонът идва с адекватна производителност за използване в мултитаскинг режим, гарантирана от мощния Qualcomm Snapdragon 855 процесор, в комбинация с 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет. Селфи камерата му 32-мегапикселова, а на гърба има още два сензора, 12 и 13-мегапикселов, вторият от които е зад широкоъгълна оптика.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.