Колко големи фенове сте на Star Wars? Толкова, че да смените смартфона си със специална версия, посветена на популярната лента? Корейците от Samsung вярват, че това е точно така. Компанията официално обяви Galaxy Note 10+ Star Wars Special Edition - появяването на модела отбелязва и премиерата на следващата част на поредицата - The Rise of Skywalker.

Телефонът е изпълнен в черно-червена цветова схема и маркира Кайло Рен и неговата тъмна страна. Освен специални графични ефекти и звуци, в пакета има и калъф със същия дизайн, Galaxy Buds и метален колекционерски плакет. С цялата тази черно-червена динамика ще е напълно ясно за всички, които видят телефона ви, към коя част на силата принадлежите.

Тези от вас, които искат подобна специална версия, не само ще трябва да се разделят с еквивалента на 1300 долара, но и да си намерят онлайн магазин, от който да поръчат въпросния модел, защото той ще е наличен само в 15 държави (Великобритания, САЩ, Германия, Испания, Хонг-Конг, Финландия, Франция, Дания, Южна Корея, Норвегия, ОАЕ, Русия, Швеция и Турция), сред които не е България. Предварителните поръчки започват на 10-и декември, а телефонът трябва да се появи в Amazon около 13-и декември. Бройките са ограничени.

Samsung ще пусне Star Wars версия на Galaxy Note 10+