Първа реална снимка на сгъваемия Motorola RAZR!

През последните няколко седмици се появиха доста течове, свързани с възраждането на RAZR модела от Motorola, този път с гъвкав дисплей, по подобие на Galaxy Fold и Huawei Mate X. Последно видяхме през снимки, които би трябвало да са предвидени за официалната премиера - вероятно на 13-и ноември, но сега в нета започна да циркулира и реална снимка на устройството.

Тя е била забелязана в китайската мрежа Weibo и пусната след това от Sunniton с твърдението, че това е реалният телефон. Изображението показва RAZR в разгънато състояние и в нечии ръце - добре се вижда по-дебелата долна част на устройството, както и прореза в горната част на екрана. Също така, отражението от повърхността на екрана напомня много на това при Mate X, който имахме възможност да държим в ръцете си неотдавна в PCWorld.bg.

До този момент слуховете твърдят, че цената на Motorola RAZR ще бъде в рамките на 1500 долара, а платформата вероятно ще е от среден клас - Snapdragon 710 или нещо подобно. Телефонът вероятно ще има и външен дисплей, който да показва съобщения и важна информация, когато RAZR е в сгънато състояние. Очакваме с нетърпение официалното събитие, което Motorola е насрочила за след малко повече от седмица.
още по темата

Изтекоха снимки на сгъваемия Motorola RAZR

Все още обаче няма официална информация за цената и дебютната дата на смартфона
30.04.2019 / 01:12
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.