Viber направи виртуална ескейп стая за Хелоуин

Rakuten Viber представи първата по рода си 360-градусова ескейп стая, създадена по случай Хелоуин. Този сезон потребителите на Viber могат да се насладят на реалистичната анимирана среда на призрачната ескейп стая и да се впуснат винтерактивни и приключенски сценарии в приложението.

Тези, които желаят да опитат, могат да влязат в стаята, като свалят специално създадения за празника стикер пакет. Това ще ги отведе до призрачен пъзел от забавни игри, куизове и загадки, осигурени от партньори на Viber в България.

Потребителите могат да открият 5 начина да избягат от стаята посредством скрити елементи в 360-градусовата среда. Късметлиите, които открият всички изходи, не само ще се измъкнат дигитално невредими, но ще спечелят и награда - убийствено впечатляващ стикер пакет за Хелоуин!

И доколкото в период на мрак и терор е важно приятелството да остане невредимо, Viber предоставя опция за поканване на приятел, която позволява на потребителите да включат в играта свои близки, които също да тестват изживяването.

360-градусовото приключение е разработено от Kvaba Interactive и Robo Animation посредством най-новите уеб базирани технологии за виртуална реалност и дисплей оптимизация във Viber. В процеса на подготовка са тествани различни подходи и дизайнерски решения, които да гарантират най-доброто потребителско изживяване.
още по темата

Viber празнува 9 години с подаръци и уникален чат бот

Чат бот на Viber ще раздава подаръци с награден фонд от над 35 милиона долара за потребители по целия свят
05.12.2019 / 02:28

Viber вече позволява създаване на анкети

Добро решение, когато се уговаряте с повече от двама души
17.01.2019 / 07:39
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.