Razer пусна гейминг периферия за мобилни телефони

Патентът на Razer за гейминг контролери, които да превърнат всеки мобилен телефон в подобие на Nintendo Switch, забелязан и изровен от нашите приятели LetsGoDigital, се превърна в реален продукт. Той се нарича Junglecat и се състои от две отделни части, които могат да се прикачат към телефона по различни начини. Ако имате Razer Phone 2, Galaxy Note 9, Galaxy S10+ или Huawei P30 Pro, контролерите могат да се поставят върху специален калъф за тези модели. Другият вариант е специален адаптер, който хваща всеки от двата контролера към ръба на произволен телефон. Приликите със споменатата по-горе портативна конзола са очевидни, но ако този аксесоар може да ви даде предимство във Fortnite (което да ви помогне да спечелите хиляди долари), защо не?

Razer пусна гейминг периферия за мобилни телефони

Junglecat разчита на Bluetooth връзка с ниски нива на забавяне, а зареждането на батерията му през USB-C порта ще ви даде 100 часа автономна работа. Съпътстващо приложение на Razer позволява да променяте функциите на различните бутони за дадената игра, както и да настройвате чувствителността на аналоговите лостчета. За съжаление Junglecat няма сензори за движение или вибрация и с това се различава от JoyCon контролерите на Nintendo Switch.

Тази джаджа може да бъде ваша за 100 долара или по-вероятно за около 200-250 лева, когато се появи и у нас. И преди сме виждали опити да бъде направен геймингът на мобилни телефони по-поносим, но повечето контролери страдат от високи стойности на лаг и малко игри, които ги поддържат. При първа възможност ще тестваме този опит на Razer и ще докладваме дали има надежда за мобилния гейминг.

Спецификации:
  • Bluetooth Low Energy (BLE) connection (Android™ 7.0 Nougat or higher, Windows® 8.1 or higher)
  • 100+ hour battery life
  • Dual-sided controller play
  • USB-C charging
  • Razer Gamepad app (Android™ 8.0 Oreo or higher)
* Included smartphone cases:
Razer Phone 2, Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy S10+

$99.99 USD / 119.99€ MSRP

Източник: Razer
още по темата

15 от най-интересните мобилни игри, които са в soft launch

След доста дълга пауза се връщаме към горещите мобилни игри, които са софт лаунчнати в определени държави
30.11.2019 / 06:15

Opera пусна браузър за геймъри

Opera GX има редица функционалности, които трябва да направят гейминга по-плавен
12.06.2019 / 12:31
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.