Гъвкавият Motorola RAZR ще бъде показан на 13-и ноември?

Смартфоните със сгъваеми гъвкави дисплеи се очертават като следващия голям технологичен хит и докато Huawei отлагат своя Mate X, а Samsung страдат с проблемите около Fold, дали Motorola няма да изненадат всички и да решат уравнението "сгъваем дисплей". Все пак марката има богат опит при телефоните тип "мида", а изтекли патенти показаха как компанията смята да реши проблемите около технологията. Преди време дори се появиха предполагаеми маркетингови снимки на ново устройство RAZR, което да възроди култовия модел, но този път с гъвкав дисплей, покриващ и двете части на сгъваемия телефон.

Слухове, че Motorola RAZR ще се завърне като телефон с гъвкав дисплей, се появиха още през януари тази година, а сега имаме мистериозно събитие, което Motorola обяви - то ще се състои на 13-и ноември и ще представи устройство, което е маркетирано под мотото "оригинал като никой друг". Разбира се, няма гаранции, че това ще бъде така нашумялото възраждане на RAZR, но има силни основания да смятаме, че случаят е такъв. Ако погледнете изображението на събитието, не е трудно да видите сгънат на две телефон, а през 2019-а година премиерите на конвенционални телефони "мида" се броят на пръстите на ветеран дървосекач.

Гъвкавият Motorola RAZR ще бъде показан на 13-и ноември?

По данни от много медии, включително Wall Street Journal, новият RAZR ще струва 1500 долара и ще се появи първоначално като ексклузивен модел за щатския оператор Verizon. Дали това ще е случаят и кога това устройство ще види европейските ширини, предстои да разберем на 13-и ноември.
още по темата

Сгъвамият смартфон Mate X на Huawei идва през ноември

Устройството ще струва $2400
23.10.2019 / 06:22

Изтекоха снимки на сгъваемия Motorola RAZR

Все още обаче няма официална информация за цената и дебютната дата на смартфона
30.04.2019 / 01:12
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.