Apple ще представи умни очила през 2020 г.?

Според анализатор компанията възнамерява скоро да започне тяхното производство
Apple възнамерява да представи очила за добавена реалност (Augmented Reallity – AR) през второто тримесечие на 2020 г., пише iDrop News, позовавайки се на информиран източник вътре в компанията. Същият допълва, че се планира начало на производството на продукта през идните месеци.

Анализаторът Мин-Чи Куо, който често прави точни прогнози за поведението на Apple, потвърди горната информация. Той допълва дори името на китайския производител на очилата – Changying Precision.

Мин-Чи Куо не за пръв път прави подобна прогноза. Миналата година вече писахме, че той очаква очила от Apple през 2020-та и автомобил до 2025 г.

Според анализатора AR продуктът на Apple няма да разполага със собствен процесор, като за целта ще разчита на хардуера на свързан смартфон. Той ще е оборудван само с дисплеи, камери и безжична свързаност.

Като доказателство за сравнително скорошната поява на такива очила от Appe се счита поддръжката на устройства за добавена реалност, която бе открита още в бета версията на iOS 13.

Картинката горе е концептуална визия, съдадена от Martin Hajek за iDrop News. Твърде вероятно е очилата да не изглеждат така.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.