Слух: Google ще представи умен часовник на 15 октомври?

Информациите за Pixel Watch не са нещо ново, но тази година те може да станат реалност
На 15 октомври Google ще проведе хардуерно събитие, на което се очаква да бъдат представени нови смартфони на компанията – четвъртото поколение Pixel. Информацията за тези устройства има достатъчно. Междувременно обаче, според Nikkei Asian Review, Google може да представи и своя първи умен часовник.

Информацията за устройство под името Pixel Watch не е нещо ново. Миналата година също имаше слухове, че компанията може да представи такъв продукт заедно със смартфоните Pixel 3.

Интересно е да се допълни, че през януари Google придоби интелектуална собственост свързана с умни часовници за 40 млн. долара от американската компания Fossil. От последната коментираха, че става дума за нещо радикално ново, което може да застане в основата на продукт от нова категория. По-късно обаче стана ясно, че сделката вероятно няма общо с Pixel Watch, а касае технологии за продукти с вид на обикновени аналогови часовници, но допълнени с дигитални функции. Не е изключено онсовният актив да са не толкова технологии, колкото екипът, стоящ за тяхната разработка.
още по темата

Всичко, което Amazon обявиха на събитието Alexa 2019

В последните месеци на годината Amazon обявяват цяла орда от нови хардуерни устройства
29.09.2019 / 06:40

Швейцарци разработиха самозареждащ се смарт часовник с пулсомер

Рекордна издържливост на батерията, но трябва да бъдете активни
18.09.2019 / 08:45
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.