LG G8X ThinQ и новият LG Dual Screen дефилират на IFA 2019

Новите модели на компанията залагат на оптимизирано видео и аудио преживяване
По време на изложението за потребителска електроника - IFA
2019 – което се провежда в Берлин, LG Electronics (LG) представи LG G8X ThinQ, новият си смартфон от серията G, и още по-усъвършенстван модел на LG Dual Screen. И двата смартфона са проектирани с възможност за съвсем нов начин за мултитаскинг, потребителско преживяване и дигитална социализация.

Първият LG Dual Screen, представен на Световния мобилен конгрес (MWC) 2019 в Барселона, грабна потребителите със своята иновативна форма и ново ниво на мултитаскинг. За новата версия, LG се опира на обратната връзка на потребителите и внедрява редица подобрения, включително добавянето на допълнителен 2.1-инчов Cover Display. Този удобен допълнителен дисплей позволява на потребителите да проверяват
времето, датата, батерията, известията и друга полезна информация без да се налага да отварят двойния дисплей. Нещо повече, докато първият Dual Screen предлага гледане от два различни ъгъла, новият Dual Screen включва нов 360-градусов шарнир, който позволява да се гледа под всякакъв ъгъл, подобно на лаптоп.

Новият телефон на LG от серията G има идентичен 6.4-инчов дисплей като този на LG Dual Screen за двойна продуктивност и забавление. Сензор за пръстови отпечатъци на дисплея прави отключването и заключването на LG G8X ThinQ по-лесно от всякога, дори когато двойният екран е затворен. Докато автоматичната настройка на яркостта на телефона чрез сензор не е нищо ново, в G8X ThinQ сензорът за околна светлина също така регулира контраста, за да увеличи максимално детайлите на изображението и да намали напрежението на очите. Предната камера на телефона е разположена в рамките на дискретен срез на обектива – Waterdrop – което позволява на потребителите да оценят максимално 6,4-инчовия FullVision дисплей.

Що се отнася до камерата, LG G8X ThinQ е сбъднатата мечта на всеки любител фотограф, поддържайки 32-мегапикселова предна камера с 1.6μm сензор, която се конкурира с възхитителните задни камери за страхотни кадри, независимо накъде е обърнат телефона. За подобряването на селфи режимът, моделът разчита на Reflector Mode, който осигурява по-чисти портрети дори в тъмна среда, позволявайки на потребителите да настройват цвета на светкавицата, за да съответства на тяхното настроение илинпредпочитание.

AI Action Shot в новия LG G8X ThinQ разпознава и компенсира
движението със скорост на затвора от 1/480 за секунда, за да запази обектите напълно на фокус – идеален за заснемане на деца и домашни любимци.

4K Time Lapse пък позволява на потребителите да създадат артистично time lapse видео с невероятна 4К резолюция, докато LG Steady Cam - усъвършенствана стабилност на изображението, за да изглежда по-изчистено и професионално. Също така с LG G8X ThinQ за първи път е възможно превключването между предна и задни камери, докато се записва видео.

Моделът има два говорителя с мощност 1.2W, които доставят перфектно балансиран стерео звук, докато 32- битовия Hi-Fi Quad DAC от Meridian Audio продължава да прави LG еталон за изключителен звук при телефоните. LG G8X ThinQ също така разполага с микрофон,
който автоматично се увеличава при запис на видео, за да се гарантира, че звуците се записват в детайл за най-завладяващите ASMR записи.
още по темата

IFA 2019: TCL Communication показа новите си мобилни устройства Alcatel

Представените модели се стремят към оптимизирана производителност и изчистен стил и потребителско преживяване
09.09.2019 / 01:26

IFA 2019: Nokia представя пет нови устройства

Финландската марка готви два смартфона и три "ретро" телефона
05.09.2019 / 05:31
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.