А1 стартира продажбите на електрическия скутер Xiaomi Mi

Моделът е компактен и лек, което го прави удобен за използване в градски условия
А1 вече предлага сгъваемия електрически скутер Xiaomi Mi. Клиентите на компанията могат да го закупят за 36,99 лева на месец при запазване на своя настоящ абонаментен план или за 799,99 лева в брой.

Xiaomi Mi предлага по-бързо, икономично и екологично придвижване в градски условия. Моделът се отличава с елегантен дизайн и компактни размери, което го прави много удобен за дълги и кратки разходки. Теглото на скутера е едва 12,5 кг, като това позволява да се пренася лесно и удобно в автомобила или в градския транспорт. Алуминиевата рамка гарантира здравина и устойчивост и има капацитет на натоварване до 100 кг.

Максималната скорост на Xiaomi Mi е 25 км/ч, които се генерират от електрически мотор с мощност 250W. Скутерът идва с интелигентна система за управление на батерията, която му позволява да измине до 30 км с едно зареждане. Времето за пълно зареждане на батерията е пет часа.

Моделът разполага с 8,5-инчови гуми, които абсорбират неравности и имат протектори срещу приплъзване в завои. Скутерът е оборудван с дискови спирачки и специална eABS система, която намалява спирачния път до максимум 4 метра.


А1 стартира продажбите на електрическия скутер Xiaomi Mi

Xiaomi Mi може да се ползва и за нощно каране благодарение на своите LED светлини с мощност от 1.1W и с обхват до 6 метра. С помощта на приложение моделът може да се свърже със смартфон, който се превръща в информационно табло и показва текуща скорост, оставащ пробег и други данни в реално време.
още по темата

Xiaomi с първо 5G устройство за китайския пазар

Mi 9 Pro разполага с процесор Snapdragon 855+ на Qualcomm, 12 GB памет и 512 GB място за съхранение
26.09.2019 / 11:46

4 смартфона ще са на специални цени в онлайн магазина на А1 в продължение на 4 дни

В рамките на този период потребителите могат да закупят с намаление A1 Alpha (-35%), Honor 20 lite (-25%), Samsung Galaxy A50 (-20%) и Huawei P30 (-15%)
30.08.2019 / 02:29
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.