А1 стартира нов мобилен план А1 Kids

Новият тарифен план се предлага ексклузивно за всеки потребител, закупил детски интерактивен часовник от серията MyKi
А1 стартира нов мобилен план, създаден специално за родители и техните деца – A1 Kids. Планът се предлага ексклузивно при закупуване на детските интерактивни часовници MyKi Watch, MyKi Touch, MyKi Junior и MyKi Junior Special Edition. Тарифният план се предлага за нови и съществуващи клиенти със срок от 24 месеца.

Новият мобилен план А1 Kids е разработен, за да помогне на родителите да провеждат разговори с децата си, когато не са заедно, на по-ниска цена и с по-добри условия в мрежата на A1. A1 Kids включва неограничени минути към мобилни номера от мрежата на оператора, неограничени мегабайти за видеоразговори през мобилен интернет (извън включените мегабайти в плана), 50 национални минути за разговори в България и роуминг в ЕС/ЕИЗ, 50 мегабайта мобилен интернет на максимална скорост за България и ЕС, както и неограничен мобилен интернет след изразходване на включените в плана мегабайти.

Клиентите на А1 имат на разположение няколко опции за сключване на договор за мобилния план А1 Kids - да заявят тарифния план като нова услуга, да променят своя настоящ план или да запазят номера си ако ползват предплатена услуга в А1 като сключат абонамент.

Аксесоарите от серията MyKi са удобни цветни часовници, които освен функцията да показват точен час, притежават и интерактивни функции на смартфон. Те дават възможност на родителите да виждат точната локация на своите деца с вградения GPS режим, да осъществяват мобилни разговори и видеоразговори с часовниците MyKi Junior и MyKi Junior Special Edition, да провеждат чат със своето дете и други.
още по темата

А1 раздава коледни таблети за по левче

Цените са валидни при абонамент за плановете Surf L и Surf S
03.12.2019 / 01:27

Вземете PS 4 Pro 1ТВ или PS 4 Slim 1ТВ в комплект с FIFA 20 от А1

Пакетите идва 14-дневен PS Plus абонамент и пакета FIFA Ultimate Team
30.09.2019 / 02:51

4 смартфона ще са на специални цени в онлайн магазина на А1 в продължение на 4 дни

В рамките на този период потребителите могат да закупят с намаление A1 Alpha (-35%), Honor 20 lite (-25%), Samsung Galaxy A50 (-20%) и Huawei P30 (-15%)
30.08.2019 / 02:29
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.