Слух: OnePlus 7T идва(т) на 15 октомври

Китайската компания OnePlus ще пусне в продажба традиционната обновена версия на своите тазгодишни смартфони на 15 октомври. С такава информация излезе известният "лийкър" Max J., подвизаващ се под името @Samsung_News_ в Twitter.

Това съвпада с познатия модел на работа на компанията, изграден през последните няколко години. Преди това се очаква се новите модели да бъдат официално представени в Индия на 26 септември и в Европа и САЩ на 10 октомври.

Max J. не пояснява какво точно ще покаже OnePlus. Не е изключено от там да променят именоването на своите модели, които през последните години се обогатяват с Т-версии на смартфоните, представяни през пролетта. Тази година тя вече пусна в продажба две устройства, чиито наследници биха могли да бъдат OnePlus 7T и 7T Pro.

Редно е да се отбележи обаче, че OnePlus обеща в рамките на тази година да представи 5G смартфон. Очаква се тя да пусне в продажба и свои телевизори.

Възможно е споменатите по горе дати преди официално пускане на новите смартфони да са свързани именно с телевизорите. Прави впечатление, че обявената от Max J. индийска премиера е доста преди очаквания официален старт на продажбите. Възможно е именно тогава компанията да предвижда събитие свързано с подготвяния от нея телевизор.
още по темата

Redmi подготвя телевизор с огромен екран

Продуктът се очаква в края на август
20.08.2019 / 12:02

Honor Vision е първият телевизор с HarmonyOS

Според Honor първите телевизори на компанията ще играят ключова роля в интелигентния дом
12.08.2019 / 06:22

OnePlus ще пусне умни телевизори с OLED екрани

Представянето на устройството се очаква в края на септември
12.08.2019 / 05:22

OnePlus показа два нови смартфона

Доставките на OnePlus 7 и 7 Pro ще започнат през идните седмици
15.05.2019 / 04:35
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.