Теленор представи обновена версия на своето приложение MyTelenor

Телекомът стартира и ново издание на инициативата "Офис на открито"
Версия 2.0 на клиентското приложение MyTelenor представи официално Теленор България. То е налично в Google Play и Apple App Store, като стартът му бе даден заедно с новите тарифни планове на телекома Тотал+.

Безплатното приложение MyTelenor позволява на клиентите да проверяват текущата си сметка и месечната си фактура. Потребителите могат също и да извличат подробна разпечатка на потреблението си, да следят състоянието на пакетите от минути за разговори, МВ и SMS, както и да активират нови пакети. Чрез него, потребителите могат също така заплащат своята месечна сметка чрез банкова карта, както и да управляват своите услуги.

Според компанията новата версия предлага по-голямо удобство и по-лесна навигация, като най-важната информация е налична още на началния екран на приложението. Потребителите вече могат сами да избират кой елемент от техния абонаментен план е от най-голямо значение за тях и предпочитат да следят.

Добавени са контекстуални бутони, които се появяват например когато потреблението на МВ
за мобилен интернет на максимална скорост достигне определено ниво, позволяват удобно добавяне на допълнителен пакет. Информацията за текущата сметка и наличието на неплатена месечна фактура вече също е поместена още на началния екран като на потребителите се предлага възможност за заплащане с банкова карта с "едно докосване".

"Новата версия на приложението e резултат от внимателен анализ на отзивите на нашите клиенти, множество интервюта с тях и вслушване в техните желания за подобряване на приложението и неговите функционалности", коментира Стефан Димитров, мениджър на отдел "Дигитални канали" в Теленор.

"Приложението има около 700 хил. активни месечни потребители и над 100 хил. потребители дневно. Откакто предложихме плащане на сметки "с едно докосване" през юни 2018 г., отбелязваме повече от шест пъти ръст на месечните сметки, платени през MyTelenor", допълни той. Вижте видео от събитието в края на статията.

Офицалното представяне на приложението се състоя в първия ден на инициативата "Офис на открито", която стартира в столичния парк "Заимов" до Драматичен театър от 10 до 14 юни. Телекокът кани всички желаещи да работят в парка всеки ден от 9 до 18 часа.

От 17 юни до 21 юни пък "Офис на открито" ще посети Пловдив, а във Варна и Бургас инициативата ще осигури по-лесна адаптация към работния процес в първите дни след летните отпуски през септември, обясняват още от Теленор.

Част от инициативата са и поредица от безплатни уъркшопи и презентации. С тях телекомът цели да подпомогне SOHO (small office, home office) потребителите, фрийлансърите и предприемачите с полезни за тях инструменти, познания, съвети и споделен опит, за да бъдат още по-успешни и ефективни и в крак с последните тенденции на пазара.

На 11 юни от 16 часа например Huawei ще проведе своя работилница посветена на визуалното съдържание, създадено със смартфони. В нея ще вземат участие популярният фотограф и посланик на Huawei P30 Димитър Караниколов, водещата, певица и продуцент на първото българско телевизионно предаване, заснето с Huawei P30 Pro, Сантра, и TB продуцентът Теодора Димитрова, която през последната година е отговорна за видео съдържанието на Huawei в социалните мрежи, което също е реализирано с флагман моделите на компанията. Основната тема на мини събитието ще е как с помощта на мобилните устройства може да се създава ефективно и впечатляващо визуално съдържание за онлайн и офлайн каналите за съвременния бизнес.


още по темата

Теленор обучава родители на дигитална безопасност

Срещите под надслов "Деца, смартфони и смартродители" ще се проведат в София, Пловдив, Варна и Бургас
03.10.2019 / 03:08

Huawei ще получи Android Q поддръжка за последните си устройства

Водещите серии P30 и Mate 20 също са част от положителния списък с модели на компанията
24.06.2019 / 02:28

Приложението Digital Scouts е вече налично в Google Play и Apple App Store

Играта, посветена на безопасността в онлайн пространството, ще се проведе на 8 юни (събота) от 10:00 до 17:00 часа в Южния парк в София
06.06.2019 / 12:51
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.