Теленор представи нови "модулни" тарифи

Новите планове Тотал+ предлагат включен трафик за популярни приложения
От днес Теленор пуска нови абонаментни планове, които дават на клиента възможност сам да активира тематични пакети с включен трафик към популярни приложения, както и да избира какви дигитални услуги да използват като част от плана си. Пакетите носят името Тотал+ и активирането на различните компоненти става чрез мобилното приложение MyTelenor.

Пакетът Чат трафик предоставя мобилен интернет към Viber и Whatsapp. Пакетът Социални мрежи предлага трафик към Facebook, Facebook Messenger, Instagram и Twitter. С пакет Музика се осигурява трафик към музикалните услуги Apple Music и Deezer, a пакетът Видео предлага мегабайти за HBO GO, PLAY DIEMAXTRA и приложенията за детско и юношеско съдържание Buba Play и Nickelodeon Play (която чрез телекома дебютира на българския пазар).

Теленор представи нови "модулни" тарифи

Всички трафик пакети включват по 10 GB мобилен интернет за ползване на съответните приложения на месец. В по-горните такива те се предоставят към определени планове при сключване 2-годишен договор и са валидни за целия му срок. Налице е и опция за добавяне на пакет към по-ниските планове.

Също така по-горните пакети предлагат една, две или три позиции за споменатите дигитални услуги Deezer, Buba Play, Nickelodeon Play, HBO GO и PLAY DIEMAXTRA. Абонатите на плановете Тотал+ няма да заплащат абонамент за услугите, избрани в позиции през първите 12 месеца от новия си договор, а след изтичане на този период, абонаментът за тези услуги ще бъде на по-ниска, преференциална цена. Абонатите могат да избират и променят коя от
предоставените услуги да бъде част от плана им веднъж на месец.

Вижте видео запис от представянето на новите абонаментни планове на Теленор:

още по темата

Теленор обучава родители на дигитална безопасност

Срещите под надслов "Деца, смартфони и смартродители" ще се проведат в София, Пловдив, Варна и Бургас
03.10.2019 / 03:08

Музикална платформа Tidal стъпва в България с Vivacom

Tidal дава достъп до 60 милиона песни и 250 хиляди видеа
10.09.2019 / 02:59

Теленор представи обновена версия на своето приложение MyTelenor

Телекомът стартира и ново издание на инициативата "Офис на открито"
10.06.2019 / 01:00

Приложението Digital Scouts е вече налично в Google Play и Apple App Store

Играта, посветена на безопасността в онлайн пространството, ще се проведе на 8 юни (събота) от 10:00 до 17:00 часа в Южния парк в София
06.06.2019 / 12:51
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.