Стана ясно какво модифицира Samsung в Galaxy Fold

Подобрени бройки вече преминават тестове в Корея
Samsung е под пара да оправи проблемите с екрана в първия си сгъваем смартфон, които се проявиха в ръцете на журналисти, които трябваше да го изпробват преди официалната премиера. От компанията взеха решение да задържат устройството. Сега изплува информация за това какви точно са модификациите по него.

По данни на Sammobile е решени двата основни проблема, за които знаем – възможността странични предмети да попадат под екрана и лесното за отлепване фолио от него, което някои от първите ревюиращи премахнаха, мислейки че става дума за защитен филм, с какъвто идват много нови смартфони.

Вторият е адресиран чрез увеличаване площта на въпросния протектор, така че потребителят да не вижда неговите краища, какъвто беше случаят при тестовите устройства. Също така от компанията вече съобщиха, че смятат ясно да уведомят клиентите си да не премахват въпросното фолио.

По отношение на възможността за попадане на чужди предмети и мръсотия зад екрана се твърди, че от Samsung са намалили размера на фугата, която е налице между него и пантата на корпуса.

Въпреки промените обаче, по всичко личи, че вторият проблем остава. Явно Samsung ще трябва поработят още върху дизайна или да го променят изцяло за следващото си сгъваемо устройство.

От Sammobile допълват още, че подобрени тестови бройки вече преминават тестове в мобилни оператори в Южна Корея. Предполага се, че до края на месеца Samsung ще обяви нова дата на премиера на Galaxy Fold.
още по темата

Samsung сертифицира Galaxy Home Mini

По-малкият брат на Home умния говорител на корейците се появи в документи на FCC
22.05.2019 / 01:03

Новият Galaxy A70 вече се предлага на българския пазар

Голям екран, капковиден прорез, три камери
21.05.2019 / 08:19

Изтекоха снимки на сгъваемия Motorola RAZR

Все още обаче няма официална информация за цената и дебютната дата на смартфона
30.04.2019 / 01:12
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.