Samsung все още няма нова официална дата за пускането на Galaxy Fold

Премиерата трябваше да състои на 26 април
В края на миналия месец Samsung взе решение да отложи премиерата на Galaxy Fold, своя първи сгъваем смартфон, заради проблеми с екрана. Малко преди това компанията раздаде на журналисти тестови бройки, екраните на няколко от които престанаха да работят почти веднага.

Из интернет се завъртяха слухове за нови дати, най-упоритият от които е за средата на юни. Сега обаче Samsung разпрати писма до клиентите, които са поръчали такива устройства, в които се говори, че засега няма потвърдена нова дата за официалната премиера на Galaxy Fold.

От Samsung също така подчертават, че "бележат прогрес при подобряването на Galaxy Fold", така че продуктът да съответства на очакванията на клиентите. Повече информация за ситуацията се очаква през идните седмици.

Клиентите, които са направили предварителни поръчки ще бъдат обслужени с предимство при старта на доставките. Тези които междувременно са размислили пък могат да заявят отказа си по всяко време на Samsung.com. Ако потребителите не предприемат никакви действия или устройството не излезе официално до края на май, поръчките ще бъдат автоматично отменени. Онези, които не възнамеряват да се отказват и след тази дата трябва да уведомят компанията.
още по темата

Huawei отлага премиерата на сгъваемия си смартфон

Конкурентът от Samsung пък няма да види бял свят и през юли
17.06.2019 / 11:52

Samsung призна проблема с екрана на Galaxy Fold и отложи дебюта му

Компанията ще усъвършенства първия си сгъваем смартфон, който ще се продава за $2000
23.04.2019 / 12:38

Сгъваемият Huawei Mate X ще е по-евтин от очакваното

Апаратът ще се появи на пазара в Китай през юни
22.04.2019 / 12:25

Samsung показа как тества сгъваемите си смартфони

Компанията обещава 200 000 цикъла на сгъване и рзгъване
28.03.2019 / 10:54
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.