Изображения на все още необявения официално сгъваем смартфон на Motorola - RAZR - изглежда са изтекли онлайн. Рендерите, които се появиха в пост на Weibo и SlashLeaks, след което бяха качени на множество други сайтове, показват дизайн, който се сгъва по хоризонтала - както подсказваха патентите, които компанията беше подала по-рано през годината. Освен самото устройство, изображенията показват и безжична зарядна станция, както и аксесоари, които се помещават в триъгълна кутия.

Разбира се, тези изображения трябва да бъдат приемани с известна доза скептицизъм, защото официална информация за сгъваемия телефон на Motorola реално няма. Въпреки това, сходството в дизайна и подадения от компанията патент, може би намекват за истинността на този технологичен теч. През януари, Wall Street Journal съобщи за първи път, че Motorola работят върху възраждане на култовия модел RAZR, този път като телефон с гъвкав, сгъваем дисплей.

Изтекоха снимки на сгъваемия Motorola RAZR

© SlashLeaks


По това време инфомрацията подсказваше, че цената на подобно устройство ще бъде 1500 долара, а то може да се появи официално още през февруари. Все още обаче няма официална информация, касаеща модела и кога той ще бъде наличен на пазара, и на каква цена.