Потребителите на Samsung Health ще имат достъп до услугите на Calm

Приложението предлага медитация, програми за сън и др.
Samsung Electronics обяви, че популярната услуга за сън, медитация и релаксация Calm ще е достъпна през нейното собствено приложение Samsung Health. Чрез тази интеграция компанията цели да предостави на клиентите си лесен начин за справяне с ежедневния стрес.

За целта те трябва да да докоснат иконата "Mindfulness" в Samsung Health, да изпълнят стъпките за синхронизиране или създаване на своя профил в Calm.

Засега услугата не е достъпна в България. Тя вече се предлага на смартфони, работещи с Android Pie, и умни часовници на Samsung на десет пазара: Австралия, Хонг Конг, Индия, Нова Зеландия, Филипините, Сингапур, Южна Африка, САЩ, Великобритания и Ирландия.

"Работата ни с Calm ще направи по-лесно от всякога за потребителите на Samsung Health да практикуват осъзнаване и отдаване на момента, така че да могат да работят за постигане на по-добро цялостно здраве", споделя Питър Ку, корпоративен SVP и ръководител на екипа за здравни продукти и услуги към отдела за мобилни комуникации в Samsung Electronics.

"Над 100 000 нови потребителя изтеглят Calm всеки ден, тъй като все повече хора търсят технология, за да осигурят по-добри изживявания, казва Алекс Уил, главен директор стратегии в Calm. Радваме се да работим с глобален партньор като Samsung, за да предоставим най-доброто от Calm на нови платформи и да дадем възможност на милиони потребители да се постигнат по-ниски нива на стрес, по-малко безпокойство и по-спокоен сън."
още по темата

Samsung се хвали с рекордни предварителните поръчки на Galaxy S10 в Европа

Най-търсен е черният вариант на смартфоните
09.03.2019 / 10:17

Анализатори разкриха кои са най-популярните умни часовници

Лидерът остава стабилен, но за втората позиция е налице борба
01.03.2019 / 02:01

Swatch съди Samsung заради изкопирани циферблати

Един от часовниците на компанията струва $650 хил., а целият иск е за $100 млн.
27.02.2019 / 11:47
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.