Sony Xperia XZ4 ще има екран с отношение 21:9?

Компанията запази официално марката CinemaWide, отказва се от XZ4 Compact?
Колегите от LetsGoDigital съобщават, че Sony Mobile е подала заявление към регулатора на интелектуална собственост в Европейския съюз за запазване на марката CinemaWide и класификацията и като Class 9. Този клас покрива таблети, дисплеи, приложения и други подобно, но въпреки общото описание, имаме доста добра идея за какво става дума.

Документите са подадени на 4-и февруари и има голяма вероятност Sony да са запазили новата марка за смартфон дисплеи с отношение на страните 21:9 (което се използва в киното). Според слухове, които циркулират от известно време в интернет, предстоящият флагман на компанията - Xperia XZ4 ще има точно такова отношение на страните на дисплея и резолюция 3360 x 1440 пиксела на диагонал 6,5 инча.

Sony Xperia XZ4 ще има екран с отношение 21:9?

Sony Xperia XZ4 най-вероятно ще бъде представен на Мобилния конгрес в Барселона на 25-и февруари, а сред останалите интересни характеристики на телефона е камерата - с размер на сензора 52 мегапиксела - 6GB RAM и 128GB вградена памет. Батерията най-вероятно ще е 4400mAh а очаквано телефонът ще използва последния чипсет на Qualcomm - Snapdragon 855.

Междувременно, въпреки изтеклите рендери и кейсове за Xperia XZ4 Compact, последните изявления на маркетинг шефа на Sony Mobile ни карат да мислим, че компактна версия на флагмана може и да не се появи. "Останахме с Compact линията доста дълго, главно заради по-лесната употреба (на устройствата). Винаги има място за различни размери, но хората днес имат нужда от повече пространство за съдържанието си", казва Дон Меса.

Sony Xperia XZ4 ще има екран с отношение 21:9?

© Wikipedia Commons


още по темата

Sony Xperia XZ2 Compact – мини смартфон, макро възможности

Далеч не всички искат голям смартфон...
27.04.2018 / 12:00
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.