Motorola представи серията Moto G7

Два от моделите вече са на пазара у нас
Четири нови смартфона, покриващи различни пазарни ниши в средния ценови сегмент представи официално Motorola. Става въпрос за седмото поколение Moto G устройства. Паралелно със световната премиера те вече са напазара у нас.

Обновената гама се състои от следните устройства – Moto G7 Play, Moto G7 Power, Moto G7 и Moto G7 Plus. Българското представителство на марката проведе свое събитие, в деня на официална премиера, на което показа последните две от изброените.

Motorola Moto G7 Power

Motorola Moto G7 Power


Moto G7 Power е моделът, от който местното звено на компанията очаква най-голям успех. Както и предходни подобни устройства, тук основният акцент пада върху батерията. Смартфонът е оборудван с акумулатор с капацитет 5000 mAh, което според Motorola му дава 2,5 дни автономент живот.

По думите на Владислав Иванов, генерален мениджър на компанията за Югоизточна Европа, само това обаче не е достатъчно за привличане вниманието на клиента. Според него G7 Power дава комбинация от издържлива батерия, производителен хардуер и добър дисплей на балансирана цена – 399 лв.

Владислав Иванов

Владислав Иванов


Moto G7 Power идва с 6,2-инчов екран, Snapdragon 632 чипсет, 4 GB RAM и 64 GB вградена памет. На гърба му е разположена една 12-мегапикселова камера. Всичко това ще бъде проверено от нас – очаквайте скоро нашето ревю, а тук можете да видите видео разопаковане на смартфона.

Moto G7 Plus е топ моделът на серията. Устройството предлага по-изискан дизайн, като гърбът му е от стъкло.

По думите на представителите на Motorola това е единственият смартфон в този ценови диапазон, предлагащ на потребителя оптична стабилизация на изображението в основната камера. "Камерата основното в смартфона и това е нещото, с което се гордеем", сподели Владимир Велков – новият мениджър "Продажби" на Motorola за България, Албания, Косово и Македония по време на официалното представяне на G7 гамата.

Владимир Велков

Владимир Велков


Софтуерът на камерата е оборудва и с изкуствен интелект, помагащ на потребителя например при кадрирането и при получаването на удачни изображения на групи от хора (чрез разпознаване на усмихнати лица).

Moto G7 Plus разполага с 6,2-инчов дисплей с капковиден прорез за предната камера. На гърба са разположени още два сензора, основният от които е 16-мегапикселов, а другият (5-мегапикселов) е спомагателен. Батерията на модела е с капацитет от 3000 mAh, като в комплект с е него се доставя и 27W адаптор, даващ на потребителя "12 часа (употреба) след само 15 минути в контакта". За разлика от станалите устройства от серията Plus вариантът е оборудван с малко по-мощен процесор – Snapdragon 636. Препоръчваната от Motorola цена на модела е 599 лв.

Motorola Moto G7 Plus

Motorola Moto G7 Plus


Останалите две устройства от гамата са Moto G7 и G7 Play. Първият е близък до Plus варианта, но е оборудван с 12-мегапикселова камера (+5-мегапикселов спомагателен сензор) и Snapdragon 632 процесор и 15W зарядно. Цената му се очаква да е около 489 лв. G7 Play пък е с 5,7-инчов екран с по-ниска резолюция (720p вместо 1080p). Също така моделът идва с 2GB оперативна и 32GB вградена памет.
още по темата

Moto G7 Power – Възможен ли е живот далеч от контакта?

В днешно време дори два дни се считат за рекорд...
18.02.2019 / 04:39

Така ли ще изглежда Motorola RAZR през 2019 г.?

Появиха се изображения на устройство с гъвкав екран, което наистина напомня култовия модел на Motorola
22.01.2019 / 08:14

Moto Z3 Play – задължително с модове

Високата цена на смартфона може да се оправдае с наличието функционалните Moto Mods.
04.09.2018 / 03:53
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.