Изтече снимка на Samsung Galaxy S10

Телефонът ще има дупка за камерата в горната част на дисплея
Поредният теч на информация за дългоочаквания флагман на Samsung е вече факт. Този път вече имаме и снимков материал - добре познатият специалист в тези течове Еван Блас е пуснал изображение на варианта Beyond 1 (това ще бъде стандартния модел Galaxy S10 с 5,8-инчов екран). Снимката показва изрязана за селфи камерата дупка в горния десен ъгъл на екрана.

Интересно е, че иконите на приложенията са замъглени, за да не бъде издадено прекалено много, но от изображението може да се добие представа за дизайна, който Samsung ще предложат в новия си флагман. Корейците не са елиминирали изцяло рамките в горната част на дисплея (най-вероятно заради говорителя), но те са се смалили значително, в сравнение с Galaxy S9.

Beyond 1 и неговият по-голям 6,4-инчов събрат Beyond 2 (който най-вероятно ще бъде наречен Galaxy S10 Plus) ще имат доста сходни вътрешности. Това включва чипсет Qualcomm Snapdragon 855 (в някои региони Exynos 9820), както и безжично зареждане на други устройства (познато от Huawei Mate 20 Pro). По-големият телефон обаче ще има две предни и три задни камери, докато Beyond 1 ще има "само" една предна и две задни. Има слухове и за Beyond 0 модел - олекотена версия с по-ниска цена.
Най-вероятно ще трябва да почакаме до февруари, за да видим официално дебюта на новата линия, както и на доста обсъждания сгъваем Infinity Flex телефон на Samsung. Това ще се случи около Световния мобилен конгрес, а корейците трябва да предоставят нещо специално, ако искат да спрат нашествието на Huawei на пазара.

още по темата

Qualcomm представи първия жизнеспособен 5G модем

Snapdragon X55 поддържа едновременно всички известни инкарнации на 5G и предлага 4G LTE, 3G, 2G и CDMA
19.02.2019 / 04:29

И Gooogle подготвя сгъваем смартфон?

2019-та може да се окаже годината на сгъваемите устройства
03.01.2019 / 05:57

Huawei и Samsung ще се борят за лидерство при смартфоните през 2019 г.

Пазарът очаква нова революция, която да дръпне нагоре продажбите
03.01.2019 / 12:41
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.