Второто поколение на слушалките Apple AirPods идва в началото на 2019 г.

Те ще предлагат безжично зареждане, както и последните смартфони на компанията
Анализаторът Мин-Чи Ко, известен със своите прогнози за продукти на Apple, разкри някои подробности около задаващото се второ поколение на безжичните слушалки AirPods.

Според него продуктът ще бъде представен през първото тримесечие на 2019 г. Нововъведението в него ще бъде добавената поддръжа на безжично зареждане. Припомняме: AirPods бяха представени през 2017 г. заедно с подложка за безжично зареждане (AirPower), която обаче все още не е пусната в продажба.

Новата кутийка, осигуряваща зареждането на слушалките, ще е с около 60% по-скъпа, счита Мин-Чи Ко. Очаква се тя да бъде допълнително подобрена с нови материали. Не е изключено, че настоящите собственици на AirPods ще могат да си купят само нова кутийка.

Съвсем нови слушалки пък, според анализатора, могат да се очакват едва през 2020 г. Той не разполага с данни за тях, но счита, че те могат да предлагат защита от пот и други течности, както и да поддържат командата "Hey, Siri".

Според Мин-Чи Ко през 2017 г. в световен мащаб са продадени около 16 млн. AirPods, а през 2021-ва пък се очаква годишните доставки да достигнат 100 млн. бр. Това е най-популярният аксесоар в историята на Apple.
още по темата

Кои са най-популярните безжични слушалки

Три четвърти от продадените през 2018 г. устройства са на една компания
18.03.2019 / 11:34

Евтини джаджи от Gearbest.com, които си заслужават

За около 30 долара може да се сдобиете с нещо полезно
02.11.2018 / 04:56

Apple окончателно премахва жака за слушалки в телефоните си

От портфолиото на компанията изпадат и последните модели с такъв жак
13.09.2018 / 11:41
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.