Геймърският телефон на Nubia ще има 10GB RAM

Snapdragon 845 процесор, специална охладителна система, мотор за вибрации, както и RGB лента допълват спецификациите
Мобилният гейминг вече разполага с доста мощ и съвсем не е ограничен до Candy Crush, както бе преди няколко години. В последно време производителите на смартфони обръщат сериозно внимание на този сегмент, което се изразява в различни гейминг модели - като Razer Phone и ASUS ROG. Вече бяхме писали за китайците от Nubia и техния Red Magic, а сега устройството вече има втора версия.

Наследникът се нарича Red Magic Mars и ще разполага с цели 10GB RAM - повече от някои лаптопи - Snapdragon 845 процесор, специална охладителна система, която да помага при дълги гейминг сесии, система за вибрации, която разчита на мотор, както и RGB лента за по-реалистично гейминг изживяване.

Устройството има и капацитивни бутони в краищата си, за да даде възможност за допълнителен контрол, но потребителите ще могат да използват и джойстик приставка за игрите, които изискват по-голяма прецизност. Екранът на телефона е 6-инчов LCD с резолюция 2160x1080 пиксела, а спецификациите се допълват от стерео високоговорители и 3800 mAh батерия.

Продажбите започват от 7-и декември в Китай, а моделите ще бъдат три - 6/64GB за около 390$, 8/128GB за 460 и най-високият модел - 10/256GB, който ще струва 575 долара. Не е ясно дали тези телефони ще се появят официално в Европа - вероятността е малка - но винаги има онлайн начини да се сдобиете с тях.
още по темата

Десетте най-мощните смартфони Android според AnTuTu

Водещи са китайски устройства, но всички са с чипсет на Qualcomm.
05.09.2018 / 01:38
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.