Нов ден, нова изтекла снимка на смартфон. Понякога човек се чуди дали тези "изтекли" снимки не са просто маркетингов ход от самите производители, но нейсе. Moto G7 Play се появи при регулаторния орган FCC, а снимките, открити от колегите Droid Life, показват почти всичко за новия смартфон.

Независимо дали ви се иска или не, това ще е поредният телефон с прорез в екрана и то не особено малък. Сензорът за пръстови отпечатъци е преместен на гърба, а това устройство от средния клас ще има доста сериозен ъпгрейд що се отнася до мощност. Вместо доста анемичния Snapdragon 450, G7 Play ще получи Snapdragon 632 - подобрение спрямо предното поколение на серията.

Сред останалите характеристики на Play модела са единична задна камера, предна селфи камера със светкавица, 2820 mAh батерия и слот за SD карта. Ще има също така едно- и двусимови варианти, а останалите модели от G7 серията най-вероятно ще имат двойна задна камера, съдейки по G6 генерацията.

Изтекоха снимки на Moto G7 Play

Колкото до официалната премиера на G7 серията, Lenovo представи G6 този април, така че не е нелогично да очакваме традицията да бъде спазена и новата генерация да се появи през същия месец догодина.