Изтекоха снимки на преден и заден панел на смартфон на Tesla

Прорез в екрана и огромно лого на Tesla.
Вече почти половин се чуват слухове, че компанията за електромобили Tesla се готви да пусне в продажба свой смартфон, носещ името Quadra. Сега GizChina публикува снимки, на които се твърди, че се виждат предният и задният панел на това устройство.

Трудно е да се каже, дали новината е фалшификат, но ако информацията е вярна, то въпросното устройство ще с характерния за голяма част съвременните флагмани прорез в горната част на екрана. На гърба пък ще е налице огромно лого на Tesla.

Съдейки по снимките Quadra ще предлага минимални рамки от всички страни на дисплея. Ако подобно устройство действително се появи на пазара в скоро време, то може да се окаже първото, Android базирано такова без удебелена долна рамка.

Засега няма информация за останалите показатели на смартфона.

Припомняме, че в края на миналата година компанията пусна на пазара преносима батерия за зареждане на мобилни устройства. Не се знае каква е следваща идея, която ще се роди в главата на Илон Мъск

Интересно е да се допълни, че споменатата батерия струваше 45 долара, което бе няколко пъти повече спрямо аналозите ѝ на пазара. В този смисъл бихме могли да предположим, че ако Tesla наистина пусне на пазара смартфон, то той няма да е от евтините...
още по темата

CES 2019: Nissan показа оптимизираният електромобил Leaf e+

Новият модел разчита на 62 kWh акумулаторна батерия, която може да го задвижва на около 360 км, което го доближава до Chevrolet Bolt и базовата версия на Tesla Model 3.
09.01.2019 / 01:36

Прототипът Tesla Model Y е одобрен за масово производство

Компанията излезе на печалба през третото тримесечие, въпреки трудностите
25.10.2018 / 12:16

Как се краде Tesla Model S за секунди

Белгийски специалисти показаха как се отключват "умни" автомобили.
14.09.2018 / 06:02
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.