Появиха се качествени рендъри на 6,1-инчов iPhone

Според слуховете устройството ще разполага с LCD екран, стъклен корпус и, възможно, система за бързо зареждане.

В Apple изглежда са решили да опреснят своето бюджетно предложение – iPhone SE. Бъдещото устройство (което може да се казва и iPhone 9), съдейки по слуховете и рендърите, ще получи дизайн а-ла iPhone X, както и безрамков екран с диагонал 6,1 инча (т.е. по-голям от този в настоящия флагман на компанията).

Според източници (като този) в интернет задният панел на “бюджетника” ще е стъклен, което дава надежди, че в него може да бъде реализирана и система за безжично зареждане. Налице са и слухове, че Apple може да се откажат от вече остарялото зарядно устройство на iPhone и да сложат в кутията адаптор за бързо зареждане.

Друга разлика спрямо iPhone X ще е едната камера на гърба на смартфона. Подобно решение изглежда логично, все пак Apple трябва спестят все от някъде. Освен това страничните рамки на устройството ще са от алуминий, а не от неръждаема стомана.

Презентацията на новите смартфони на компанията се очаква през есента. Освен въпросния наследник на iPhone SE бял свят трябва да видят още 5,8-инчов наследник на iPhone X, както и негова уголемена версия с диагонал на екрана от 6,6 инча. Последните две устройства се очаква да бъдат оборудвани с OLED дисплеи.


Появиха се качествени рендъри на 6,1-инчов iPhone

© Александър Главчев, pcworld

още по темата

Какво ново ще покаже Apple през септември

Гвоздеят на програмата ще са новите смартфони, но компанията ще покаже и други продукти.
20.08.2018 / 01:23
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.