Xiaomi ще отпразнува осмата си годишнина с нов смартфон

Слухове за това, че китайският производител Xiaomi ще отпразнува осмата си годишнина с пускане на пазара на флагмански смартфон се появиха в интернет. В Китай това се превръша в традиция. Meizu например представи серия от устройства за своята петнадесета годишнина. 

Според слуховете до края на май Xiaomi ще представи два смартфона. Първият ще обикновен Mi 7, а другият ще празничен 8th Anniversary Mi 7 Special Edition. Всъщност името на втория не е сигурно, той спокойно може да бъде наречен и Mi 8. Подобен подход не би бил учудващ, след като Apple представи едновременно iPhone 8 и iPhone X – продукти, които са от различни поколения.

Информация за хипотетичното празнично устройство и разликите му в сравнение с Xiaomi Mi 7 засега няма. Известно е само, че в него ще бъде реализирана система за разпознаване на лица, разчитаща на техни триизмерни модели. Т.е. ще е нещо подобно на FaceID, използвана в iPhone X.

По-рано се съобщаваше, че Xiaomi възнамерява да представи не само Mi 7, но и негова уголемена версия – Mi 7 Plus. Последната вече не се споменава и е възможнo именно тя да е била трансформирана в празничния модел.

още по темата

Xiaomi представи два нови смартфона с Android One

Компанията представи моделите Mi A2 и Mi A2 Lite.
26.07.2018 / 02:28
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.