Изтекоха резултати от Antutu тест на OnePlus 6

276 510-те точки на задаващия OnePlus 6 са повече от тези на iPhone X.

Наскоро в интеренет изтекоха изображения, за които се твърди, че са на задаващия се OnePlus 6. На тях се вижда устройство с 19:9 дисплей, с прорез в горния край. (Т.е. 18:9 екран с допълнително пространство около сензорите в горния край.)

Гърбът на устройството прилича на стъклен, което отваря възможността за реализиране безжично зареждане. Пак там се виждат две камери, както и четец за пръстови отпечатъци.

Сега китайски източници публикуваха резултати от тест с Antutu, за който се твърди, че от OnePlus 6. Цитираният резултат от 276 510 точки е по-висок от досегашния шампион – задаващия се Xiaomi Mi Mix 2S, чиито официален дебют се очаква на 27 март. Моделът на устройството, според наличните изображения, е A6000.

Според AndroidCentral резултатът е индикатор за това, че OnePlus 6 ще е базиран на чипсета Snapdragon 845 на Qualcomm. Разбира се резултатите от подобни приложения няма как да са индикатор за това колко бързо наистина работи въпросното устройство, нито колко пъргаво е то в ръцете на потребителя.

Също така в предишни течове, касаещи задаващото се устройство, се споменават още 6 GB RAM, 64 GB вградена памет, кaкто и Android 8.1 Oreo операционна система.

Според AndroidCentral тази година течовете, касаещи задаващия се модел на OnePlus са започнали да се появяват по-рано, което може да означава и по-ранен дебют на устройството. Миналогодишният OnePlus 5 се появи на пазара в края на юни.


Изтекоха резултати от Antutu тест на OnePlus 6

© Александър Главчев, pcworld


Изтекоха резултати от Antutu тест на OnePlus 6

© Александър Главчев, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.