Фотосесия на Samsung Galaxy S8 Plus с качествени снимки (и видео)

Малко преди официалния дебют на новите смартфон флагмани на Samsung информационните онлайн утечки продължават със серия качествени снимки на интерфейса на Samsung Galaxy S8 Plus и видео, в което същият апарат се сравнява с други смартфони. Вижте ги по-долу.

Буквално броени часове остават до почакваната с интерес от широката публика официална презентация на новия флагмански смартфон Samsung Galaxy S8 и неговата модификация Galaxy S8 Plus, но информационните утечки за тях продължават да се появяват в Мрежата с незатихваща интензивност. Сред най-пресните от тях са две публикация в онлайн ресурса GSMArena, благодарение на които имаме възможност да се запознаем с няколко качествени снимки на втория от споменатите апарати (от които по-долу публикуваме само няколко) и нов видео клип, сравняващ реално Galaxy S8 устройство с други такива от същия клас.

Според източника, снимките на смартфона Samsung Galaxy S8 Plus идват от Мексико, което обяснява и избора на език за потребителския интерфейс. На фотографиите може да се разгледа както самият апарат, така и неговия нов интерфейс Grace UX. Той съдържа три екранни бутона, тъй като новият смартфон няма хардуерен Home бутон и сензорни такива отстани.  


Фотосесия на Samsung Galaxy S8 Plus с качествени снимки (и видео)

© PCWorld България, pcworld

На една от снимките се вижда разделът Advanced Features от менюто, в което присъстват функции Smart Stay, Game manager, Antispam, Multi Window, както и опциите за оптимизация на работата с една ръка.


Фотосесия на Samsung Galaxy S8 Plus с качествени снимки (и видео)

© PCWorld България, pcworld

Друг пункт от менюто пък показва възможност за избор на резолюция за потребителския интерфейс – достъпни са три опции: 2960×1440, 2220×1080 и 1480×720 точки. И трите свидетслтсват за съотношение на страните на екрана от 18,5:9.

Samsung Galaxy S8 Plus

Показан е също интерфейсът на камерата. Предполага се, че основаната камера е с 12-мегапикселов сензор, а лицевата – с 8-мегапикселов. Не става ясно дали фронталната камера има система за автоматично фокусиране, макар че по-рано имаше такива слухове.

В новото видео клипче пък макет на Galaxy S8 Plus се сравнява с други популярни смартфони. От него става ясно, че ширината на този модел на Samsung е съпоставима с тази на iPhone 7 Plus, въпреки, че апаратът на корейците е с малко по-голям (с 0,7 инча) диагонал на екрана. За тоа допринасят безрамковият дизайн на апарата и гореспоменатата непривично съотношение на страните на дисплея.Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.