Samsung ще покаже прототип на сгъваемия си смартфон на MWC 2017 ...

... макар че презентацията изглежда ще бъде само за „избрани“ - бизнес клиенти и специално поканени журналисти. За посетителите на шоуто в Барселона обаче може би ще има и други сгъваеми атракции.

Първите слухове за това, че Samsung работи над смартфони с гъвкави дисплеи се появиха още в средата на 2015 г., след което имаше и още информационни утечки, обсъждащи един или друг аспект на тази работа, включително рендери от патентни заявки. Но пълноценна презентация на Samsung Galaxy X (Project Valley), както се предполага, че ще се нарича този смартфон, все още няма. Разбира се, сега погледите са приковани в предстоящото след около две седмици изложение MWC 2017, откъдето може би ще дойде нова информация – според последните слухове Samsung ще донесе в Барселона готов прототип на своя гъвкав смартфон.


За съжаление обаче, изглежда и сега няма да има пълноценна демонстрация за всички посетители на изложението. По данни на изданието ETnews, цитирано от PhoneArena, апаратът, създаден в рамките на т.нар. Project Valley инициатива, ще бъде показан при закрити врата само на избрани бизнес клиенти и специално поканени журналисти. Не е изключено по същия начин да бъде показан и новият флагман Galaxy S8, който, както знаем Samsung също все още не е готова да анонсира на всеослушание.


Samsung ще покаже прототип на сгъваемия си смартфон на MWC 2017 ...

© PCWorld България, pcworld


По този начин компанията ще се опита да „убие“ едновременно три „заека – да чуе първите впечатления и прогнозите на независими експерти относно бъдещето на новите продукти, да заинтересува потенциални партньори със своите гъвкави дисплеи и, накрая, да придаде повече тежест на своето участие на изложението, без да поема твърде големи рискове.

Всъщност, според слуховете, цитиращи „виътрешна“ информация, Samsung ще донесе на MWC 2017 още няколко прототипа на устройства с гъвкави екрани, които ще могат да се видят от всички на щанда на компанията. Какво пък, съвсем скоро ще разберем със сигурност дали всичко това е вярно ...

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.