Nokia и HMD Global потвърдиха анонса на нови продукти на MWC 2017

На планираната за 26 февруари пресконференция от от програмата на изложението Mobile World Congress се очаква да бъдат показани най-малко два нови апарата с марката Nokia, включително първият флагмански модел на компанията.

Завръщането на финландската марка Nokia засега като че се оказва успешно, поне на китайския пазар, където беше пилотния дебют на апарата Nokia 6, а това изглежда дава малко повече сигурност на компанията HMD Global, която сега се грижи за нея. В резултат на това наскоро тя е потвърдила и обявената наскоро пресконференция от програмата на изложението Mobile World Congress (MWC) което ще се състои на 26 февруари.

Датата се очаква с интерес по много причини, сред които е предположението, че тогава HMD Global най-поще разкрие своите планове за бъдещето и, евентуално, сроковете, в които може да се очаква излизането на новите Nokia смартфони на международния пазар. Смята се, че освен достъпния засега само в Китай модел Nokia 6, до края на годината компанията ще представи още поне 5-6 други Android-базирани смартфони.


Nokia и HMD Global потвърдиха анонса на нови продукти на MWC 2017

© PCWorld България, pcworld

Във всеки случай на MWC 2017 се очаква да бъдат показани най-малко два нови апарата с марката Nokia, включително първият флагмански модел на компанията. Очакванията на почитателите на марката също са високи, но дали компанията ще успее да ги оправдае е нещо, което тепърще разберем.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.