Официално: смартфонът Galaxy S8 няма да бъде обявен на MWC 2017

За съжаление, от Samsung все още не назовават точна дата за въпросния анонс, но според последните неофициални данни най-вероятно става въпрос за 29 март. Според същата информация, продажбите на новия Samsung Galaxy S8 ще започнат към края на април на цена от €850.

За това, че тази година Samsung за първи път от много време насам (три години, ако трябва да сме точни) ще наруши традицията си да анонсира новото поколение смартфони Galaxy S на изложението MWC, се чува от доста отдавна насам, но ето че тази информация вече получи и официално потвърждение.

Ръководството на компанията, в лицето на шефа на мобилното й подразделение Ди Джей Кох, потвърждава, че новият смартфон флагман Galaxy S8 ще пропусне MWC 2017 и ще бъде представен малко по-късно. За съжаление, мениджърът не назовава точна дата за въпросния анонс, но според последните неофициални данни най-вероятно става въпрос за 29 март. Според същата информация, продажбите на новия Samsung Galaxy S8 се очаква да започнат към края на април на цена от €850.

Това неголямо забавяне е съвсем логично и обяснимо. Очевидно е, че южнокорейският гигант не желае да прибързва след ядовете с апарата Note 7, а вместо това ще се съсредоточи над прилагането на новата процедура за контрол на качеството, която производителят обяви заедно с резултатите от разследването на миналогодишните възпламенявания на въпросния модел.

За самия Galaxy S8 досега също има предимно слухове, най-достоверните от които гласят, че новият флагман ще бъде представен в две разновидности – стандартен Galaxy S8 и версия Galaxy S8 Plus с по-голям екран и сдвоена основна камера. Знаят се също размерите на тези две версии, като се предполага, че и двете ще са с безрамков дизайн и с Harman озвучаване

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.