Huawei P9 Lite + Huawei A1 = още едно голямо изкушение за учащите

Комплектът от смартфона Huawei P9 Lite и смарт гривната Huawei A1 може успешно да замести както персоналния помощник за всяка задача така личния треньор, осигурявайки и всичко необходимо за съвременна комуникация, изпълнение на образователни задачи и забавления в движение.

Ако някога се подготвяхме за училище, като с оборудвахме със съответното количество моливи, тетрадки, учебници, книги и прочее тежащи килограми пособия, то днес един смартфон може да свърши на учащите доста повече работа. А ако той идва и в атрактивна промо комбинация с “умна” фитнес гривна, помощта се разпростира не само към ученето и комуникацията, но и към спортовете и другите приятни неща, свързани с активно възстановяване. Точно такава изкусителна оферта са замислили от българското подразделение на компанията Huawei, отправящо специално предложение, което почти със сигурност ще допадне на ученици, студенти, а и на всички млади хора – офертата включва смартфона Huawei P9 Lite  и смарт гривна Huawei A1 с две каишки – черна и синя.

Защо смятаме, че това предложение е интересно за младите хора? Комбинацията от функционален смартфон и отличен фитнес тракер е емблематичният пример, в който 1+1 прави повече от 2. Живото доказателство за това е именно комплектът от смартфона Huawei P9 Lite и смарт гривната Huawei A1, които заедно могат да заместят както персоналния помощник за всяка задача  така и личния треньор, на който да се доверим, едновременно с това осигурявайки всичко необходимо за съвременна комуникация и забавления в движение.

Според официалната информация от  Huawei, промоционалната инициатива ще се подкрепя от магазините на Мтел, Виваком, Теленор, Техномаркет и Технополис и ще важи от 1 септември, до 15 октомври или до изчерпване на количестватата. Повече за тази промоция на Huawei България можете да научите от официалния сайт на компанията, който ще е активен от утре.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.