Скоро предстои излизането и на заздравен Samsung Galaxy S7 Active

Това показват недвусмислено съвсем пресни информационни утечки, но точна дата за пазарната поява на заздравената версия на Samsung Galaxy S7 засега не се споменава.

Обичаят на Samsung да пуска различни версии на своите смартфон флагмани е вече дългогодишна практика, така че след неотдавнашния пазарен дебют на Galaxy S7 и S7 edge, вече можем да очакваме появата и на съответните модификации. На този фон информацията, че южнокорейският гигант готви заздравена версия на апарата Galaxy S7 не е особена изненада, но все пак ще интересно да се види какво ще предложи Galaxy S7 Active предвид, факта, че и оригиналните модели се отличават с повишено ниво на защита от влага и прах съгласно стандарта IP68.

На този етап подробностите за въпросния Galaxy S7 Active остават неизвестни, но според съвсем скорошна информационна утечка, подготовката на такъв модел не подлежи на съмнение – поне ако може да се вярва на небезизвестния автор на Twitter канала @evleaks. Според информацията на Еван Блас, който се позовава на данни от индийска борса, заздравен апарат на Samsung в момента минава на тестове при мобилния оператор AT&T с моделен номер SM-G891A. По мнението на източника, става въпрос именно за Galaxy S7 Active, като предположението се базира на сходството с индекса на предишния Samsung Galaxy S6 Active (на снимката горе), който е SM-G890A.


Скоро предстои излизането и на заздравен Samsung Galaxy S7 Active

© PCWorld България, pcworld

Засега обаче информацията не е потвърдена официално, а и не се споменава конкретна дата за евентуалната поява на заздравения Samsung Galaxy S7 Active. Едва ли обаче ще ни се наложи да чакаме дълго за да научим липсващите подробности.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.