На море с 4G LTE: Макс ни дава бърз мобилен интернет на плажа

Последното разширение на Макс включи в 4G LTE мрежата на телеком оператора още 14 български града и черноморски курорта. Елин Пелин и Божурище също стават част от картата с ново покритие на компанията.

Сигурно има доста хора, които през отпуските си бягат от компютрите и интернета, но със сигурност не са малко и онези, които обичат да сърфират и в Мрежата докато се препичат на плажа след сърфа по морските вълни. Е, последното разширение в 4G LTE мрежата на телеком оператора Макс им дава възможно да правят това по възможно най-модерния, приятен и бърз начин. Както обещаха от Макс само преди месец, компанията вече покрива с високоскоростна връзка най-големите морски курорти в страната, така че почиващите там това лято ще могат да се възползват от бързия мобилен интернет.

Светлите петна на картата отбелязват покритието на 4G LTE на Макс към днешна дата

Новите населени места, които се присъединяват към мрежата на Макс са Каварна, Балчик, Обзор, Слънчев Бряг, Несебър, Поморие, Черноморец,Созопол, Приморско, Лозенец, Ахтопол и Царево. Така, заедно с обявените по-рано к.к. „Златни пясъци“ и к.к. „Свети Константин и Елена“, и миналогодишното включване на Варна и Бургас, операторът вече предлага 4G LTE в най-предпочитаните и посещавани курорти по българското крайбрежие на Черно Море. А освен тях, намиращите се в близост до София населени места Елин Пелин и Божурище също стават част от картата с ново покритие на Макс.

В заключение остана да припомним, че първата търговски достъпна 4G LTE мрежа на компанията вече включва 31 от най-големите градове и курортни комплекси в страната, покривайки, по данните на оператора, около 50% от градското население.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.