Ултратънкият Samsung Galaxy A7 стигна и до тук

Представеният в началото на годината смартфон Samsung Galaxy A7 вече е в магазините на VIVACOM, където според компанията ще се предлага ексклузивно.

Родните почитатели на тънките, но здрави смартфони имат нов повод за радост и за смяна на стария апарат. Той пристига на нашия пазар  под формата на модела Samsung Galaxy A7, който беше представен в началото на годината, като един от водещите мобилни продукти на южнокорейския гигант през тази година.

Както вече ви информирахме през януари, въпросният смартфон се отличава с доста елегантен метален корпус с дебелина едва 6,3 мм. Освен това, Samsung Galaxy A7 тежи само 141 грама, но е оборудван с четириядрен 1.8GHz + четириядрен 1.3GHz процесор. Работи с операционна система Android OS, v4.4.4 (KitKat) и разчита на 16GB вградена памет и 2GB RAM.

Моделът е оборудван с 5,5-инчов Full HD Super AMOLED дисплей, а за качество на снимките и видео- клиповете се грижат две модерни камери (13MP стандартна и 5MP предна камера) обогатени с разнообразни функции като разпознаване на лица, фокус при докосване на дисплея, панорама и др.


Ултратънкият Samsung Galaxy A7 стигна и до тук

© PCWorld България, pcworld

Samsung Galaxy A7 вече е наличен в търговската мрежа на VIVACOM, откъдето твърдят, че са единственият оператор, който ще предлага въпросния апарат в страната. Според официалната информация, той се предлага на цена от 22,90 лв. на месец с абонаментен план MaxiCall XXL за две години.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.