Премиерата на новия смартфон флагман G4 на LG ще е на 28 април

Презентацията на LG G4 ще бъде проведена едновременно в Ню Йорк, Лондон, Сеул, Сингапур и Истанбул, но поради времевата разлика в последните три града мероприятието на практика ще започне на 29 април.

От южнокорейския гигант започнаха да разпращат покани за мащабно медийно събитие, което ще се състои на 28 април. Въпреки, че в поканите обектът на предстоящия анонс е само загатнат, на практика няма съмнения, че на въпросната дата ще бъде представен новият смартфон флагман на марката – LG G4.

Както може да се види от илюстрацията, на поканата се мъдри надписът «See The Great, Feel The Great» (в превод, “виж Великото, почувствай Великото”), а фонът е стилизиран като кафява кожа със светъл кант – намек за използване на материали с възможно най-високо качество.

Самата презентация ще бъде проведена едновременно в Ню Йорк, Лондон, Сеул, Сингапур и Истанбул, но поради времевата разлика в последните три града мероприятието на практика ще започне на 29 април.

Що се касае до техническите характеристики на самия смартфон LG G4, към момента за модела вече се знае немалко, благодарение на многобройни информационни утечки от различни източници. Според наличната информация апаратът ще разполага с 5,5-инчов дисплей с резолюция 2560 × 1440 точки, а в основата му ще е 6-ядрен процесор Snapdragon 808 с тактова честота 1,8 GHz и интегриран графичен контролер Adreno 418. Оперативната памет на устройството ще е в размер на 3 GB, а мястото за съхранение ще е 32 GB. Споменават се също камери с 8 и 16-мегапикселни матрици, а операционната система най-вероятно ще е Android 5.1.

Разбира се, новият върхов смартфон на LG е призван да се конкурира с другите нашумели напоследък модели като Samsung Galaxy S6/S6 Edge и HTC One M9.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.