VIVACOM и Мтел вече записват за Samsung Galaxy S6 и S6 Edge

Официалната продажба на флагманските смартфони Galaxy S6 Еdge / S6 на Samsung ще стартира в средата на април. Междувременно VIVACOM и Мтел ще дадат възможност и за разглеждане и изпробване на моделите - от 23 март нататък.

Един от най-шумните смартфонни дебюти на тазгодишното изложение MWC 2015 в Барселона беше този на новите смартфон флагмани на Samsung – моделите Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge, които със сигурност немалко хай-тек ентусиасти очакват и у нас. Както вече може би знаете, тяхната пазарна премиера тук ще се състои през април. Операторите вече започват предстартово броене до въпросното събитие, като VIVACOM и Мтел откриха и предварително записване.

VIVACOM предлага възможност на всички фенове на марката да заявят предварително своя интерес към един от двата премиум модела. Това ще се случва чрез регистрационна форма на специална уеб страница във фирмения сайт от днес - 20.03.15 г. Всеки потребител, който попълни онлайн формата, ще получи ексклузивна информация, когато устройствата са налични в търговската мрежа и ще има шанса да е един от първите притежатели на Samsung Galaxy S6 или S6 edge. В допълнение към това, ако клиентът закупи един от двата модела до края на април и изпрати обратна връзка със своите данни, ще спечели като подарък безжично зарядно S charger Pad.

От днес всички, които искат да получат ексклузивна информация за двата нови модела на южнокорейския гигант, могат да се запишат и в специалната секция в сайта на Мтел . Един от всички регистрирали се ще спечели чисто нов Samsung Galaxy S6, обещават от телекома. Записването в сайта на компанията ще продължи до пазарния дебют на апаратите през април. Телекомът ще предложи двата модела във всички обявени от Samsung цветове. Златната версия на Galaxy S6 ще може да бъде намерена ексклузивно в магазините на Мтел.  И тук всеки от регистриралите се и в последствие осъществили покупка на едно от двете устройства до края на май ще получи като подарък безжично зарядно Samsung S Charger Pad. А желаещите да тестват и разгледат двата модела могат да го направят в над 80 Мтел магазина в 25 български града от понеделник, 23 март

Междувременно VIVACOM пък ще даде на потребителите и възможност да тестват един от двата смартфона за период от седем дни, да споделят своите впечатления и да участват в томбола за спечелването на Galaxy S6 или S6 edge. Всички желаещи да се включат трябва да попълнят форма за участие в приложението на Facebook страницата на VIVACOM от 24 до 29 март. На 30.03.15 г. чрез томбола ще бъдат изтеглени имената на петимата късметлии, които ще получат един брой смартфон за тест, още преди старта на официалната им продажба в търговската мрежа. Всеки ден в продължение на една седмица - от 01.04. до 07.04. – те ще трябва да споделят своите впечатления, снимки и видео клипове във Facebook приложението. Един от щастливците ще спечели като награда чисто нов Samsung Galaxy S6 edge.


VIVACOM  и Мтел вече записват за Samsung Galaxy S6 и S6 Edge

© PCWorld България, pcworld

Тестови бройки от двата модела ще има и в избрани магазини на VIVACOM, отбелязват още от компанията. В тях клиентите ще могат да разгледат и изпробват флагманите също от понеделник.

Официалната продажба на ексклузивните модели ще стартира в средата на април, като VIVACOM ще предлага и двете версии - Samsung Galaxy S6 edge / S6. Златната версия на Galaxy S6 ще може да бъде намерена ексклузивно в магазините на Мтел, като този оператор ще предлага и всички останали обявени от Samsung цветове. Цени засега не се съобщават.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.